UT les Fonts solidari

/UT les Fonts solidari
UT les Fonts solidari 2016-12-29T15:51:23+00:00

L’any 2013-2014, durant les reunions previes per a l’organització de la 4a edició de l’UT les Fonts, vam decidir ser una cursa solidaria.

Aquesta solidaritat consisteix en donar 1€ de cada inscripció que realitzessim a una associació que ajudi en la lluita d’una malaltia o col·labori de manera directa amb malalts i familiars per tal d’apendre a conviure amb ella.

En cada edició de l’UT les Fonts escollirem una malaltia, la qual ens afectarà de manera directa, afectarà a persones del nostre poble o simplement perquè ho creiem oportú.

2017 – ASPERGER

En la 7a edició de l’UT les Fonts serem solidaris amb l’Associació Transtorn Espectre Autísta Terres de l’Ebre (ATEATE). Per això, 1€ de les vostres inscripcions anirà a parar a ATEATE.

 

2016 – ALZHEIMER

A la 6a edició de l’UT les Fonts serem solidaris amb l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre (AFATE). Una malaltia, al igual que l’ELA i el Parkinson, que per desgracia cada cop està afectant dia rere dia a més persones del nostre entorn. Per això, 1€ de les vostres inscripcions anirà a parar a AFATE.

L’UT les Fonts ha fet entrega d’un xec de 475€ recaptats a les inscripions.

AFATE

2015 – PARKINSON

L’any 2015 serà la 5a edició de l’UT les Fonts i el segon que serem solidaris. Aquest any ho serem amb l’Associació de Parkinson de les Terres de l’Ebre.

L’UT les Fonts ha fet entrega d’un xec de 525€ recaptats a les inscripions.

Parkinson

2014 – ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)

Entrega xec

La 4a edició de l’UT les Fonts serà la primera vegada que som solidaris i ho farem amb la Fundació Miquel Valls per tal de sumar esforços amb la lluita de l’ELA.

Durant els 3 dies de l’Ultra Trail els voluntaris de la Fundació a les Terres de l’Ebre juntament amb la família d’un malalt de l’ELA del municipi tindran una parada informativa al Casal Xertolí on es vendrà merxandatge del l’entitat i butlletes solidàries per la rifa d’una samarreta tècnica de la Fundació Miquel Valls signada per Kilian Jornet. Per als més menuts farem un mural i un contacontes. El diumenge, deixarem anar un globus en record al veí del poble que ens ha deixat recentment. Com a tancament, l’organització de l’UT les Fonts farà entrega d’un xec a la Fundació per l’import recaptat de les inscripcions que ascendirà a 542€.

Podeu trobar més informació de l’esdeveniment en aquest enllaç